Aprīlis
ESIET VIENMĒR GATAVI ATBILDĒT IKVIENAM, KAS PRASA JUMS
PASKAIDROJUMU PAR CERĪBU, KAS MĪT JŪSOS. 1Pēt 3:15
Lai top gaisma

Kaspara Zemīša un Daumanta Kalniņa koncerts Tukuma „Rožu svētkos”

iesūtīts: 2016.07.08 13:46
Svētdien, 17. jūlijā plkst. 17:30 Tukuma pilsētas „Rožu svētku” noslēgumā luterāņu baznīcā izskanēs ģitārista Kaspara Zemīša un solista Daumanta Kalniņa koncerts „Noausim kājas”. Koncertā Tukuma evaņģēliski luteriskajā baznīcā skanēs latviešu un pasaules mūzikas pērles ģitāras un balss izpildījumā - no Imanta Kalniņa līdz Frenkam Sinatram, no Vertinska līdz pat Daumanta un Kaspara oriģinālmūzikai. Abu radošo mūziķu kopdarbība iesākās šī gada pavasarī, veltot īpašu koncertprogrammu Imanta Kalniņa daiļradei.

Daumanta Kalniņa realizētie muzikālie projekti patlaban pazīstami daudzās Latvijas pilsētās. Savas muzikālās idejas dziedātājs īsteno džeza kvintetā, muzicē Latvijas Nacionālās operas orķestrī, bet kopā ar Jelgavas bigbendu iestudējis programmu, kas veltīta Frenka Sinatras simtgadei.

Savukārt KasparsZemītisaktīvi iesaistās gan dažādās soloprogrammās, gan sadarbojas ar dziedātājiem Intaru Busuli, Lindu Leen, Renāru Kauperu, Aiju Andrejevu, Igo, uzstājas kopā ar Latvijas Radio kori un Latvijas valsts Akadēmisko kori, operdziedātāju Elīnu Šimku, irmuzicējis ar operdziedātāju Evitu Zālīti , čellistu Aināru Paukšēnu un citiem.

Daumanta Kalniņa un Kaspara Zemīša koncerts „Noausim kājas” Tukuma pilsētas „Rožu svētku” galotnē ir īpaši gaidīts notikums, un dzīva interese par šo abu mūziķu programmu būs modināta viņu radošās darbības cienītājos.

Koncerts notiek sadarbībā ar Tukuma evaņģēliski luteriskās baznīcas atjaunošanas fondu un Tukuma Kultūras namu. Ieeja koncertā par ziedojumiem baznīcas atjaunošanai.Koncertprogramma „Noausim kājas”ir nu jau otrais no četriem Latvijas simtgadei veltītajiem koncertiem, kuru finansiāli atbalsta Tukuma novada Dome.

Mārcis Zeiferts
Tukuma evaņģēliski luteriskās baznīcas
atjaunošanas fonda vadītājs
Mārcis Zeiferts
Mob. 29145305
atjaunošanasfonds@gmail.com
« atpakaļ

Mazais svētbrīdis

Un Noa darīja visu, ko Dievs viņam pavēlēja.
1Moz 6:22

Jēzus sacīja: Tad nu ikviens, kas šos manus vārdus dzird un dara, ir līdzināms saprātīgam
vīram, kas savu namu būvējis uz klints.
Mt 7:24

2Moz 24:1–18
Kol 2:8–23
Mt 4:12–17

Pierakstīties jaunumiem

Lūdzu pierakstieties jaunumiem, ja vēlaties epastā regulāri saņemt lapiņu un citas draudzes aktualitātes

INFORMĀCIJAS LAPIŅA

LELB Tukuma draudze © 2013. Visas tiesības paturētas. Dizains: Provincentrs; Programmatūra: GlobalPRO »