Aprīlis
ESIET VIENMĒR GATAVI ATBILDĒT IKVIENAM, KAS PRASA JUMS
PASKAIDROJUMU PAR CERĪBU, KAS MĪT JŪSOS. 1Pēt 3:15
Lai top gaisma

Tezē lūgšana sestdien kopā ar kopienas brāļiem

iesūtīts: 2016.03.04 12:08
Sestdien, 5. martā plkst. 18:00 baznīcā ikmēneša Tezē lūgšanā piedalīsies divi Tezē kopienas brāļi Emanuēls un Vojteks, kā arī Rīgas vecās Svētās Ģertrūdes mācītājs Krists Kalniņš. Pēc lūgšanas baznīcas sakristejā notiks tikšanās ar brāļiem, kuri pastāstīs par Eiropas jauniešu tikšanos, kas gada nogalē norisināsies Rīgā. Sagaidāms, ka uz 39. Eiropas jauniešu tikšanos decembra beigās ieradīsies līdz 15 000 jauniešu no dažādām Eiropas zemēm. Eiropas jauniešu tikšanos Tezē kopiena aizsāka 1978. gadā. Aizvadītajā gadā tikšanās notika Valensijā, Spānijā, bet pirms tam Eiropas jaunieši tikās Prāgā, Strasbūrā, Londonā, Zagrebā, Ženēvā un citās Eiropas lielākajās pilsētās.

Lielākie Jaungada sagaidīšanas pasākumi notiks Olimpiskajā sporta centrā, Ķīpsalas izstāžu centrā un arēnā “Rīga”. Bez tam pasākuma norisē būs iesaistītas lielākās Rīgas pilsētas baznīcas, kā arī viesu uzņemšanā iesaistīsies draudzes, kas atrodas ne tālāk kā 80 minušu attālumā no galvaspilsētas. Nozīmīgākie sagatavošanās darbi iesāksies septembrī, tomēr jau maijā kopienas brāļi atkārtoti uz vairākām nedēļām ieradīsies Latvijā, lai piedalītos lūgšanās dažādās vietās Latvijā un informatīvajās tikšanās, aicinot iesaistīties pasākuma sagatavošanā. Paredzams, ka notikuma norisē būs iesaistīti daudzi brīvprātīgie un draudzes, kas vēlēsies uzņemt viesus.
« atpakaļ

Mazais svētbrīdis

Nekaunies, tev nebūs apsmiekla.
Jes 54:4

Tad eņģelis uzrunāja sievietes: "Nebīstieties! Es zinu, ka jūs meklējat Jēzu, kas bija krustā sists, viņa šeit nav, jo viņš ir augšāmcēlies.
Mt 28:5–6

2Moz 33:1–23
1Tes 2:1–12
Mt 5:17–20

Pierakstīties jaunumiem

Lūdzu pierakstieties jaunumiem, ja vēlaties epastā regulāri saņemt lapiņu un citas draudzes aktualitātes

INFORMĀCIJAS LAPIŅA

LELB Tukuma draudze © 2013. Visas tiesības paturētas. Dizains: Provincentrs; Programmatūra: GlobalPRO »