Aprīlis
ESIET VIENMĒR GATAVI ATBILDĒT IKVIENAM, KAS PRASA JUMS
PASKAIDROJUMU PAR CERĪBU, KAS MĪT JŪSOS. 1Pēt 3:15
Lai top gaisma

Dievkalpojumi Klusajā nedēļā un Lieldienās

iesūtīts: 2016.03.19 20:21
Klusajā nedēļā un Lieldienās Tukuma evaņģēliski luteriskajā baznīcā tiks svinēti dievkalpojumi ar īpašu liturģiju, kā arī dievkalpojumus bagātinās mūziķu piedalīšanās. Aicinām apmeklēt gaidāmos notikumus draudzē, izstaigājot Jēzus krusta ceļu uz augšāmcelšanos.

Zaļās Ceturtdienas dievkalpojums ar dievgalda liturģiju notiks 24. martā, plkst. 18:00. Lielās Piektdienas dievkalpojumā 25. martā, plkst. 11:00, piedalīsies vijolniece Gunta Jankovska. Dievkalpojumā ar dievgalda liturģiju tiks lasīti Krusta ceļa lasījumi, izdzīvojot Jēzus Kristus ciešanu stāstu. Ar koncertu Lielajā Piektdienā, plkst.17:00, piedalīsies TKN skolotāju koris "Vanema". Lieldienu nakts dievkalpojumā ar Tezē dziedājumiem, kas notiks 26. martā, piedalīsies liturģiskais ansamblis un mūziķi. Savukārt Kristus Augšāmcelšanās svētku dievkalpojumā ar dievgalda liturģiju 27. martā, plkst.11:00, piedalīsies mūziķes Ieva Nīmane (oboja) un Ruta Īzāka (flauta).

« atpakaļ

Mazais svētbrīdis

Mans Dievs dara gaišu manu tumsu!
Ps 18:29

Mūsu Dieva sirds žēlsirdības dēļ. Tādēļ rīta zvaigzne mūs no augšienes uzlūkos, lai mirdzētu tiem, kas mīt tumsā un nāves ēnā, un atgrieztu mūsu kājas uz miera ceļa.
Lk 1:78–79

2Moz 19:1–16
Kol 1:1–14
Mt 3:1–12

Pierakstīties jaunumiem

Lūdzu pierakstieties jaunumiem, ja vēlaties epastā regulāri saņemt lapiņu un citas draudzes aktualitātes

INFORMĀCIJAS LAPIŅA

LELB Tukuma draudze © 2013. Visas tiesības paturētas. Dizains: Provincentrs; Programmatūra: GlobalPRO »