Aprīlis
ESIET VIENMĒR GATAVI ATBILDĒT IKVIENAM, KAS PRASA JUMS
PASKAIDROJUMU PAR CERĪBU, KAS MĪT JŪSOS. 1Pēt 3:15
Lai top gaisma

Goran Gora ar saviem domubiedriem koncertēs Tukumā

iesūtīts: 2016.04.16 23:41
Vasarsvētkos, 15. maijā, plkst.17:00 Tukuma evaņģēliski luteriskajā baznīcā izskanēs populārā latviešu dziesminieka Goran Gora (īstajā vārdā Jānis Holšteins – Upmanis) un viņa domubiedru koncerts „Putns azotē”. Koncerta programmā būs iekļautas mūziķa Goran Gora dziesmas ar Imanta Ziedoņa un Knuta Skujenieka dziesmu vārdiem.

Mūziķis Goran Gora: „Koncerts iecerēts kā muzikāli dzejas lasījumi par mums, pasauli mums apkārt un mūsu vietu tajā. Tie ir muzikāli stāsti par dārgāko, bet vienlaicīgi arī trauslāko no visām vērtībām – mīlestību.”

Mūziķis Goran Gora šajā gadā nolēmis vairāk pievērsties solo koncertu žanram – nepastarpinātai sarunai ar klausītāju, tādējādi vēstot ne tikai par saviem muzikālajiem novērojumiem, bet arī par cilvēka dvēseles trauslo pusi un lietām, kas notiek neatkarīgi no mums.

Koncerts ir muzikāls dāvinājums Tukuma novada cilvēkiem un viesiem Imanta Ziedoņa mēnesī un Knuta Skujenieka jubilejas gadā.

Dziesminieks savu darbību uzsāka 2000. gadā un kopš tā laika ir izdevis vairākus studijas albumus. Pēdējais no mūzikas albumiem „Mosties” nāca klajā pagājušā gada septembrī, kurā iekļautas dziesmas tikai ar Knuta Skujenieka vārdiem. Mūziķis regulāri uzstājas dažādos koncertos un festivālos.

Koncerts notiek sadarbībā ar Tukuma evaņģēliski luteriskās baznīcas atjaunošanas fondu un Tukuma Kultūras namu. Ieeja koncertā par ziedojumiem baznīcas atjaunošanai. Koncertprogramma „Putns azotē” ir pirmais no četriem Latvijas simtgadei veltītajiem koncertiem, kuru finansiāli atbalsta Tukuma novada Dome.

« atpakaļ

Mazais svētbrīdis

Skandē un gavilē, Ciānas iemītniece, jo varens pie tevis ir Israēla Svētais!"
Jes 12:6

Un Vārds tapa miesa un mājoja mūsu vidū, un mēs skatījām viņa godību.
Jņ 1:14

2Moz 20:1–21
Kol 1:24–2:7
Mt 4:1–11

Pierakstīties jaunumiem

Lūdzu pierakstieties jaunumiem, ja vēlaties epastā regulāri saņemt lapiņu un citas draudzes aktualitātes

INFORMĀCIJAS LAPIŅA

LELB Tukuma draudze © 2013. Visas tiesības paturētas. Dizains: Provincentrs; Programmatūra: GlobalPRO »