Aprīlis
Lai top gaisma

Jauns iesvētes mācību kurss

iesūtīts: 2020.07.21 15:20
Iesvētes mācības Tukuma evaņģēliski luteriskajā draudzē. 7 nodarbību cikls no 2020. gada septembra līdz 2020. gada pavasarim. Vienas nodarbības ilgums aptuveni 3 stundas vienreiz mēnesī no 30. septembra līdz 31. martam – trešdienās (plkst. 18.00-21.00, datumi pēc grafika). Jāpiedalās visās draudzes organizētajās nodarbībās un vismaz 12 dievkalpojumos.

Mācības notiks klātienē un pēc vajadzības – attālināti zoom platformā. Kristības un iesvētības notiks 2021. gada Lieldienās. Iesvētes kurss paredzēts tiem, kas vēlas iepazīties ar kristietības pamatiem, gatavojas savām vai bērnu kristībām, vēlas kļūt par krustvecākiem vai gatavojas laulībām baznīcā. Kurss ieteicams arī tiem, kas iesvētes mācības vēlas apmeklēt atkārtoti un vēlas atjaunot draudzes piederību. Šis iesvētes mācību kurss paredzēts vecumā no 16 gadiem.

Pieteikšanās draudzes kancelejā līdz 23. septembrim, vai draudzes mājas lapā www.tukumabaznica.lv, aizpildot elektronisko pieteikšanās formu (šeit).

Uzsākot apmeklēt iesvētes mācības, lūgums veikt draudzes locekļa ikgadējo ziedojumu, kura lielumu nosaka paši dalībnieki.

Norises vieta, ja nodarbības notiks klātienē: Tukums, Brīvības laukums 1.

« atpakaļ

Mazais svētbrīdis

Mācieties labu darīt, meklējiet taisnību, palīdziet apspiestajiem. (Jes 1:17)

Atcerieties tos, kas cietumā, it kā paši būtu tiem līdzi saistīti, atcerieties arī tos, kas pakļauti ciešanām, jo paši, būdami miesā, esat pakļauti ciešanām. (Ebr 13:3)

Pierakstīties jaunumiem

Lūdzu pierakstieties jaunumiem, ja vēlaties epastā regulāri saņemt lapiņu un citas draudzes aktualitātes

INFORMĀCIJAS LAPIŅA

LELB Tukuma draudze © 2013. Visas tiesības paturētas. Dizains: Provincentrs; Programmatūra: GlobalPRO »