Septembris
Lai top gaisma

Aicinām pievienoties Draudzes dienās Mazirbē 2024 "Nav labi cilvēkam būt vienam"

iesūtīts: 2024.08.20 15:27
Kā ik gadu, Tukuma Svētās Trīsvienības baznīcas draudze aicina ik vienu pievienoties kopīgās "Draudzes dienās" Mazirbes mācītājmuižā. Šogad tās norisināsies no 13. - 15. septembrim un šī gada tēma ir "Nav labi cilvēkam būt vienam" (1. Moz. 2:18). Vairāk par pasākumu un reģistrācijas forma aprakstā.

No 13.-15. septembrim Mazirbē notiks Latvijas Evaņģēliski luteriskās Baznīcas Tukuma draudzes dienas. Šī gada draudzes dienām izvēlēts aktuāls motīvs – „NAV LABI CILVĒKAM BŪT VIENAM” (1. Moz. 2:18), kas rosinās mūs domāt par attiecībām, laulību, ģimeni, kā atrast līdzsvaru starp digitālo pasauli un reālām attiecībām, vientulība u.c. aktuālas tēmas. Draudzes dienas piedāvās dažādas aktivitātes un pasākumus, kas veicinās dalībnieku iesaistīšanos un kopības sajūtu. Būs iespēja piedalīties svētbrīžos, dievkalpojumā, klausīties vieslektoru uzstāšanās, piedalīties diskusijās un praktiskajās darbnīcās. Tāpat tiks organizētas aktivitātes bērniem un jauniešiem, lai visa ģimene varētu aktīvi un lietderīgi pavadīt laiku. Draudzes dienu programma tiks publicēta līdz 20. augustam.

Uz tikšanos lekcijās, diskusijās, kopīgās atpūtas nodarbībās, nelielā ekskursijā pa tuvāko apkārtni, radošajās darbnīcās un Tezē lūgšanu svētbrīžos! Īpaši aicinām nometnē piedalīties gan agrāk, gan nesen kristītos un iesvētītos draudzes locekļus, kā arī viņu ģimenes locekļus vai draugus, un visi kopā piedzīvosim šīs jaukās draudzes dienas Slīteres rezervāta Mazirbes mācītājmuižā! Dalībai draudzes dienās draudzes piederība nav izšķiroša, un tajā var piedalīties jebkurš. Atsevišķas nodarbības un brīvā laika pavadīšanas iespējas būs nodrošinātas bērniem un jauniešiem.

Pieteikšanās un reģistrēšanās elektroniski draudzes mājaslapā: tukumabaznica.lv vai draudzes kancelejā notiek līdz 6. septembrim Tukumā, Brīvības lauk. 1, mob. 20221951, tukumabaznica@gmail.com. Dalības maksa reģistrējoties jāieskaita draudzes kontā. Dalības maksa pieaugušajiem un bērniem 50 EUR, kas iekļauj nakšņošanu ērtās istabiņās (WC, duša) un ēdināšanu trīs reizes dienā. Ikvienam ir iespējams papildus ziedot draudzes dienu nodrošināšanai.

Draudzes dienu programma: šeit.

Reģistrēšanās draudzes dienām elektroniski: šeit.


Konts dalības maksai:

LATVIJAS EVAŅĢĒLISKI LUTERISKĀS BAZNĪCAS TUKUMA DRAUDZE
Brīvības laukums 1, Tukums, Tukuma novads, LV 3101
Reģ. Nr. LV 90000298831
SEB Unibanka, kods UNLALV2X
Konts: LV54UNLA0032000701801

« atpakaļ

Mazais svētbrīdis

Bet priecājieties un līksmojiet mūžam par to, ko es radu.
Jes 65:18

It viss, ko Dievs radījis, ir labs un ar pateicību saņemams, un nekas nav jāatmet,
jo tas viss tiek svētīts caur Dieva vārdu un lūgšanu.
1Tim 4:4–5

Est 1:1–4, 10–19
Apd 17:1–15
Jņ 12:36b–43

Pierakstīties jaunumiem

Lūdzu pierakstieties jaunumiem, ja vēlaties epastā regulāri saņemt lapiņu un citas draudzes aktualitātes

INFORMĀCIJAS LAPIŅA

LELB Tukuma draudze © 2013. Visas tiesības paturētas. Dizains: Provincentrs; Programmatūra: GlobalPRO »