Aprīlis
ESIET VIENMĒR GATAVI ATBILDĒT IKVIENAM, KAS PRASA JUMS
PASKAIDROJUMU PAR CERĪBU, KAS MĪT JŪSOS. 1Pēt 3:15
Lai top gaisma

Ingus Ulmaņa Ziemassvētku labdarības projekts “Tu neesi viens” ar koncertprogrammu “Karameles” viesosies Latvijas baznīcās

iesūtīts: 2009.12.08 11:24
No 13. līdz 27. decembrim ar ilggadējā sadarbības partnera “Latvijas Krājbanka” sirsnīgu atbalstu ierakstu kompānija Platforma.lv rīko ikgadējos Ziemassvētku koncertus. Šī gada koncertprogrammā “Karameles” uzstāsies solisti Kristīne Zadovska, Ingus Ulmanis, Igo, Amber vai Zane Dombrovska, Cēsu Baltais koris un citi mūziķi. Mākslinieki viesosies astoņās Latvijas baznīcās Valmierā, Tukumā, Ventspilī, Daugavpilī, Saldū, Madonā, Rīgā un Limbažos.

Koncertprogrammā “Karameles” jaunā skanējumā ietērptas jau iemīļotas Aigara Voitišķa, Jāņa Lūsēna, Raimonda Paula, Ingus Ulmaņa un citu autoru Ziemassvētku dziesmas, ko izpildīs solisti Kristīne Zadovska, Ingus Ulmanis, Igo, Amber vai Zane Dombrovska. Pavadošajā sastāvā uzstāsies Latvijā pazīstami mūziķi Aigars Voitišķis, Gints Sola, Julians, Roberts Rasa, Anrijs Grinbergs un Valdis Muktupāvels. Šī gada koncerta īpašais pārsteigums – Ingus Ulmaņa vadītais Cēsu Baltais koris.

Ziemassvētku koncerti “Karameles” notiks:

13. decembrī Valmierā, Sv. Sīmaņa baznīcā, plkst. 18:00 (K.Zadovska, I.Ulmanis, Igo, Z.Dombrovska),
19. decembrī Tukumā, Sv. Trīsvienības ev. luteriskajā baznīcā, plkst. 17:00 (K.Zadovska, I.Ulmanis, Igo, Z.Dombrovska),
20. decembrī Ventspilī, Ventspils kultūras centrā, plkst. 17:00 (K.Zadovska, I.Ulmanis, Igo, Amber),
22. decembrī Daugavpilī, Mārtiņa Lutera ev. luteriskajā baznīcā, plkst. 18:30 (K.Zadovska, I.Ulmanis, Igo),
23. decembrī Saldū, Sv. Jāņa ev. luteriskajā baznīcā, plkst. 19:00 (K.Zadovska, I.Ulmanis, Igo, Z.Dombrovska),
25. decembrī Madonā, Lazdonas luterāņu baznīcā, plkst. 16:00 (K.Zadovska, I.Ulmanis, Igo, Z.Dombrovska),
26. decembrī Rīgā, Torņakalna ev. luteriskajā Lutera baznīcā, plkst. 11:00 un 15:00 (K.Zadovska, I.Ulmanis, Igo, Amber),
27. decembrī Limbažos, Sv. Jāņa ev. luteriskajā baznīcā, plkst. 13:00 (K.Zadovska, I.Ulmanis, Igo, Amber).

Koncerti šogad noritēs ar saukli “Tu neesi viens”, aicinot padomāt par ikvienu, tā veidojot ģimenes sajūtu tuvāko vidū un kopumā Latvijā. Katrs no koncerta viesiem ir aicināts nest kādu dāvanu, ko saņems tās ģimenes, kas nonākušas grūtībās. Sūtot savu sirds siltumu katram, mēs varam šīs sajūtas saņemt arī atpakaļ un tas šobrīd Latvijā varbūt ir pats svarīgākais – apzināties, ka Tu neesi viens!

Biļetes uz koncertiem pieejamas interneta vietnē www.bezrindas.lv, cena iepriekšpārdošanā – Ls 2, pensionāriem un skolniekiem, pie ieejas uzrādot apliecību – Ls 1,50. Latvijas Krājbankas Šokolādes kartes īpašnieki biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties par Ls 1,80, bet Dzintara komplekta īpašnieki ar Dižkarti par Ls 1,35.

Biļetes varēs iegādāties arī koncertu norises vietās. Cena – Ls 3, pensionāriem un skolniekiem – Ls 2,50. Bērniem līdz 6 gadu vecumam ieeja bez maksas. Ņemot vērā milzīgo iepriekšējo gadu atsaucību, koncertu organizatori aicina biļetes iegādāties iepriekšpārdošanā.

« atpakaļ

Mazais svētbrīdis

Jo es tevi glābtin glābšu, un tu nekritīsi no zobena, un tava dzīvība būs tavs laupījums, jo tu man uzticējies," saka Kungs.
Jer 39:18

Un Jēzus tam sacīja: "Patiesi es tev saku: šodien tu būsi ar mani paradīzē."
Lk 23:43

2Moz 25:1–22
Kol 3:1–17
Mt 4:18–25

Pierakstīties jaunumiem

Lūdzu pierakstieties jaunumiem, ja vēlaties epastā regulāri saņemt lapiņu un citas draudzes aktualitātes

INFORMĀCIJAS LAPIŅA

LELB Tukuma draudze © 2013. Visas tiesības paturētas. Dizains: Provincentrs; Programmatūra: GlobalPRO »